Wellness & Sportmassage - Maastricht

Gepubliceerd okt. 31, 21
5 min read

Maastricht - Ontspanningsmassage

De massage kan overigens gewoon met kleding aan uitgevoerd worden zoals hieronder in de video te zien is - ontspanningsmassage technieken. Voor wie is de stoelmassage geschikt? De stoelmassage is geschikt voor iedereen die last heeft een stijve nek, spanningshoofdpijn, tintelende vingers, en pijnlijke schouders en armen of die te kampen heeft met stress.

In het bedrijfsleven is het vrij bekend, vanwege de korte duur en het grote effect. Deze behandeling is een geschenk voor het lichaam en geest. Tijdens deze warmtemethode, waar relaxatie centraal staat, worden afgeronde (basalt) stenen van 45 °C op je lichaam gelegd (thaise massage maastricht). Door de stenen dringt de warmte in je lichaam waardoor je spieren helemaal ontspannen.

Intuitieve Massage Therapie

Ontspanningsmassage LimburgIntuitieve Massage Therapie

Wrapping is een soort van uitbreiding op je gekozen massagebehandeling. Deze behandeling is een heerlijk extraatje, vooral in de winter. Bij wrapping word je heerlijk ingepakt met warme doeken en kruiken, wat zorgt voor een extra geborgenheid. Dit zorgt ervoor dat jij je naast je eerste massagebehandeling nog lang lekker warm zal voelen (thaise massage maastricht).

Zie het als een extra beloning voor jezelf, puur omdat je het verdiend. massagepraktijk beginnen. De deep tissue massage is vergelijkbaar met een sportmassage, alleen dan in een lager tempo. Bij deze massage ligt de focus voornamelijk op het dieper gelegen weefsel (tissue) en spierknopen (massage limburg). Door o. a. overbelasting, stress of een slechte houding kan er een gebrek aan doorbloeding of zuurstof in de spier plaatsvinden, waardoor overgevoelige plekken ontstaan.

Sport & Ontspanningsmassage Maastricht

Deze kunnen tevens ook ontstaan door een ongeluk, slechte voeding of een gebrek aan beweging (massagesalon maastricht). De massage focust zich op het losmaken van de toegenomen spierspanning. Dit zorgt ervoor dat de pijn afneemt. De massage staat bekend als een vrij stevige, intensieve massage. Voor wie is de deep tissue massage geschikt? De behandeling is vooral bedoelt voor mensen met zeer intensieve en plaatsspecifieke pijn.

Remedial massage ligt een beetje in de lijn van deep tissue massage en sportmassage. Het een massagetechniek die effectief kan zijn bij de behandeling en het voorkomen van spierpijn en blessures. Tijdens de behandeling wordt deep tissue technieken ingezet om blokkades in de spieren (knopen) en beschadigde cellen te verwijderen.

Bedrijf Sport En Ontspanningsmassage Te Maastricht

Voor wie is de remedial (herstel) massage geschikt? Remedial massage wordt o. a. veel gebruikt voor het behandelen van rugpijn. Sportmassage is een paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, t. b.v. herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Bij de behandeling masseren de masseurs voornamelijk de spieren, waardoor de afvoer van afvalstoffen en het stimuleren van de stofwisseling worden verbeterd.

Een duo massage is niet zozeer een losstaande massage. Eigenlijk komt een duo massage neer op het feit dat je samen met iemand anders in dezelfde ruimte een massage ondergaat. Het principe van het ondergaan van een duo massage is dat het heel verbindend kan werken om met een geliefd persoon samen in stilte een massage te ondergaan.

Ontspanningsmassage Maastricht

Massage MaastrichtThai Massage Maastricht

Massagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht, Nederland
+31621153315
Maastricht Massage

Shiatsu betekent ‘vinger’ en ‘druk’. Het is een uit Japan afkomstige massagetechniek waarbij door aanrakingen of druk met vingers, handen, voeten of ellebogen druk wordt uitgeoefend op bepaalde specifieke punten van het lichaam. Het heeft hierin vergelijkbare punten met acupunctuur alleen wordt daarbij gebruik gemaakt van naalden en hier met lichamelijke aanrakingen.

Dit wordt gerealiseerd door blokkades in het lichaam op te heffen. Tijdens de behandeling houd je je kleding aan. Shiatsu is een holistische behandelmethode. Dit houdt in dat lichaam en geest als één geheel wordt gezien. Voor wie is de shiatsu massage geschikt? Shiatsu is een massagevorm die geschikt is voor mensen die opzoek zijn naar een holistische behandeling of als je een flinke boost in energie kan gebruiken.

Ontspanningsmassage Maastricht - Massage Tips

Tantra wordt vaak verward met een erotische massage, maar eigenlijk zijn ze zeer verschillend. Het doel van een tantra massage is eigenlijk bewustwording van jezelf. De masseur probeert jou een betere connectie met jezelf aan te laten gaan, waarbij seksuele voldoening niet de prioriteit heeft. Tijdens de massage wordt je lichaam, dat bestaat uit vele erogene zones, gestimuleerd met zachte, sensuele bewegingen om je bewust te laten worden van die erogene zones.

Voor wie is tantra geschikt? De tantra massage is geschikt voor mensen die hun mannelijke en vrouwelijke energie willen opwekken en samen willen brengen. Wil jij je seksuele bewustzijn aanwakkeren, dan is tantra ook zeker iets wat je moet proberen. Daarnaast zorgt tantra ervoor dat je je lichaam beter leert kennen.

Maastricht Massage - Maak Een Afspraak

De Indiase hoofdmassage kan steviger aanvoelen dan dat je misschien in eerste instantie verwacht. Dat zeggende, hoor je absoluut geen ongemak te voelen gedurende de massage. De voordelen van deze massage is dat het uiteindelijk zorgt voor een verbeterde slaaproutine en het vrijkomen van spanningen in de nek, rug en schouders.

Dit kan tot uiting komen in een slechte nachtrust en spanningen (verkrampingen) in de nek, rug en schouders. Reiki wat letterlijk ‘levensenergie’ betekent, is de oplossing voor de stresskippen onder ons. Reiki is een vorm van handoplegging die zowel je fysieke als emotionele spanning wegneemt. massagepraktijk beginnen. Gedurende de behandeling, waarbij je aangekleed op de massagetafel ligt, worden je energiepunten of chakra’s gestimuleerd; met als resultaat dat energie weer door je lichaam stroomt.

Sportmassage Maastricht

Massagesalon LimburgMassagesalon Limburg
Massage In MaastrichtGoede Massage Maastricht - Massage Therapie

Deze soldaten konden door middel van een zachte massage geholpen worden, omdat hiermee de afvoer van afvalstoffen en de lymfe verbeterd werd. Daarnaast hielp de massage met de aanmaak van nieuwe lymfevaatjes en de bevordering van celvernieuwing. De laatste onderzoeken hebben uitgewezen dat de detox massage geen duidelijke gezondheidsvoordelen met zich meebrengt voor op de lange termijn.

Daarnaast is het een goede optie wanneer je de afvoer van afvalstoffen en lymfe van je lichaam wilt verbeteren. Zoals de naam al doet vermoeden is de zwangerschapsmassage speciaal ontwikkeld voor tijdens je zwangerschap. Er zijn verschillende massageopties die je kunt doen. Afhankelijk van je klachten wordt gekozen voor de meest geschikte massagetechniek.

Wellness Arrangementen - MaastrichtMassagepraktijk Alt

Maastrichter Pastoorstraat 14, 6211 BV Maastricht
+31621153315
Ontspanningsmassage Maastricht

De massage maakt gebruik van lichte, ritmische technieken die afgestemd zijn op de behoefte van de zwangere vrouw en het stadium van de zwangerschap waarin zij zich bevindt (hotstones). Bij deze zachte massage wordt er vaak gebruik gemaakt van kussens of een speciale massagetafel om zo de zwangere vrouw extra comfort te bieden.

Meer van Massage en sauna

Navigation

Home

Latest Posts

Aan Huis Behandeling -

Published Jul 24, 22
10 min read

Holistische Therapeut

Published Jun 18, 22
6 min read

Opleidingen - Spirituele Lessen

Published Jun 16, 22
6 min read